Kattstallets butik

I Kattstallets Nätbutik hittar du många av de varor som även finns till försäljning i våra lokaler i Vällingby.

I butiken på Kattstallet säljer vi även kattmat, sand, transportboxar, bäddar, klösmöbler och mängder av leksaker och fina presentartiklar. Vi har även ett café där man kan sitta omgiven av katter och njuat av gott, hembakat bröd.

Kattstallet har öppet alla dagar mellan kl 11-18. Besök oss gärna på Jämtlandsgatan 153B och passa på att titta in i vår butik! Närmaste tunnelbana är Råcksta eller Vällingby.

Volontärer ansvarar både för utbudet i Kattstallets Butik och för utskick av varorna. Om du har synpunkter på Butiken eller varorna kontakta oss gärna per mail butik@kattstallet.se .

Överskottet från butiken går såklart till driften av Kattstallet. 

 

Föreningen Kattstallet

Kattstallet tar emot hemlösa katter och omplacerar dem i nya hem. Sedan Kattstallet öppnade hösten 2006 har vi gett hem till mer än 2000 vanvårdade och övergivna katter. Samtliga katter blir kastrerade, veterinärbesiktigade, avmaskade, vaccinerade och ID-märkta.

Kattstallet drivs av Föreningen Kattstallet och har inga bidrag från stat eller kommun utan är helt beroende av ekonomiskt stöd från ideella organisationer, företag och privatpersoner.

Hos oss avlivas bara svårt sjuka katter på veterinärs rekommendation. Vi avlivar inte katter för att de är förvildade eller för att de varit hos oss länge. Vi arbetar aktivt med att socialisera de skygga katter som kommer till oss. Alla katter vi tar emot får stanna i vår vård tills de får ett nytt permanent hem. Kattstallet är medlem i SVEKATT (Svenska Kattskyddsförbundet).

Genom kontakter med allmänhet, myndigheter och andra organisationer arbetar Kattstallet för att sprida information om god katthållning och för att höja kattens status i samhället.

Läs mer om Kattstallets verksamhet här

Frakt

Vi tillämpar enhetsfrakt om 65 kr oavsett hur mycket du beställer. Vid beställning av mindre produkter såsom dekaler och klistermärken är fraktkostnaden 35 kr.
Handla för minst 700 kr och få fri frakt!

Klösträd från Kattens No 1 skickas kostnadsfritt till närmsta paketutlämningsställe.